973 288 166
Ja tens la teva bicicleta a punt?

- Ajust del sistema de frenada i comprovació de l’estat de les pastilles del fre
- Ajust de la direcció, manillar i potència
- Ajust tija i selló
- Ajust de la caixa del pedaler, bieles i pedals
- Ajust de canvi i desviador
- Lubricació cadena i pinyons
- Ajust de rodets i comprovació centrat rodes
– Ajust de pressió de pneumàtics i comprovació de l’estat de les cobertes
per només 25€
Posta a punt

  productes - bicicletes

Som distribuïdors oficials de les millors marques del mercat Scott, Giant i BH,  i aconsellem i assessorem als nostres clients sobre quin és el model que més s'adapta a les seves necessitats.

Calucho
Scott bike
Una marca professional i innovadora que ha desarrollat noves tecnologies en el món de la bicicleta, doble suspensió, línia e-bike, etc...

Les bicicletes Scott estan fabricades utilitzant les tecnologies de fabricació i els mètodes de qualitat més innovadors. Estan equipades amb els millors components de marques mundialment conegudes.

 

 

 

Calucho
BH bikes
És una de les marques més consolidades i exitoses del món del ciclíme. En els ultims anys a patrocinat equips Pro Tour, com el BH Liberty Seguros, i han desarrolat una linia específica de bicicletes d'aslt rendimen: més lleugeres, més rigides i més ergonómiques.

Sempre conscients de la necesitat de bicis mes lleugeres i àgils, despres de mes de 100 anys han creat les Ultralight Bicycles, amb el cuadre mes lleuger del mon.

 

 

Calucho
Giant bicycles
El grup internacional Giant de creadors amb inspiració, dissenyadors amb dedicació, i "artesans" plens de passió, tenen les mans lliures per crear les bicicletes del futur. 

Poden recolzar-se dia i nit en recursos interns únics, com la fàbrica de compòsit C-Tech, els enginyers del Techno Center, les instal·lacions de producció, sigui quina sigui l'hora en què els sorgeixi una idea o una inspiració.


 

 

Disposem de tot el necessari per la pràctica del ciclisme:
Competició · Triatló · Resistencia · Passeig · Racing · Plegables · Muntanya · Dona · Carretera · Elèctriques

C/ alcalde costa, 30 Tel. 973 28 81 66 · 25002 · Lleida · info@ciclestoplleida.com    Segueix-nos a: Facebook  Twitter  Pinterest
Bicis · Bicicleta · Bicis de Muntanya · Les millors marques en bicicletes a Lleida · Botiga de bicis
Botiga de bicicletes · ON-ROAD · X-ROAD · BMX · OFF-ROAD · Racing · Trekking · Alt rendiment · Sport · Alcalde Costa, Eix Comercial, Lleida
Les Millors margues: BH bikes· Bicis Giant · Scott bikes